Ποιες είναι οι 7 πιο συχνές υδραυλικές βλάβες;

Ποιες είναι οι 7 πιο συχνές υδραυλικές βλάβες;

Ποιες είναι οι 7 πιο συχνές υδραυλικές βλάβες;

Οι υδραυλικές βλάβες πρέπει να αντιμετωπίζονται το συντομότερο δυνατόν, όταν συμβαίνουν. Γι’ αυτό και εμείς στην 24wresydraulikos.gr είμαστε πάντα στην διάθεση σας όλο το 24ωρο. Το υδραυλικό δίκτυο εκτείνεται στα περισσότερα μέρη ενός σπιτιού και χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας αρκετές φορές.

Ιδιαίτερα αν πρόκειται και για σπίτια κάποιων ετών, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Εκεί είναι ακόμη πιο πιθανόν α συμβούν πιο συχνά υδραυλικές βλάβες.

Μέσα από την εμπειρία μας όμως θα αναφέρουμε ενδεικτικά τις 7 πιο κοινές υδραυλικές βλάβες, για να ξέρετε τι θα πρέπει να κάνετε όταν συμβούν και σε εσάς:

  1. Διαρροές νερού.Η διαρροή νερού μπορεί να συμβεί παντού μέσα στο σπίτι, όπου υπάρχουν σωληνώσεις. Διαρροή νερού μπορεί να εμφανιστεί και στα μπαλκόνια από βουλωμένα σιφόνια.
  2. Φθαρμένες σωληνώσεις. Το υδραυλικό δίκτυο των σωληνώσεων είναι από τις πρώτες εγκαταστάσεις σε έναν χώρο, μια σωλήνα λοιπόν που έχει φθαρεί ενδεχομένως να κρίνει αντικατάστασης και αυτό είναι ένα έργο που μόνο ένας έμπειρος υδραυλικός μπορεί να αναλάβει.
  3. Φθαρμένες υδραυλικές μονώσεις. Μετά από χρόνια ακόμη κι οι μονώσεις στις σωλήνες μπορεί να φθαρούν. Ένας τρόπος για να το καταλάβετε αυτό είναι όταν δεν διαρκεί για πολύ ώρα το ζεστό νερό, ενώ έχετε ανάψει  μπόιλερ ή θερμοσίφωνο.
  4. Το καζανάκι τρέχει. Μια δυσάρεστη κατάσταση και πολύ ενοχλητική. Είναι όμως μια απλή επιδιόρθωση βλάβης για έναν υδραυλικό μας
  5. Το καλοριφέρ δεν λειτουργεί. Κλασσική περίπτωση βλάβης κυρίως τους πρώτους χειμερινούς μήνες, πριν από την πρώτη λειτουργία. Μια καλή συντήρηση του λέβητα και ένας τακτικός έλεγχος μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
  6. Βουλωμένος νεροχύτης. Το ξεβούλωμα του νεροχύτη αποτελεί επιτακτική ανάγκη να επιλυθεί καθώς κι δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αλλά αποτελεί και εστία βρωμιάς. Ένας υδραυλικός μπορεί να σας βγάλει από αυτή την κατάσταση οριστικά.
  7. Βρύση που στάζει. Μια βρύση που στάζει και δημιουργεί μια ενοχλητική κατάσταση αλλά μπορεί να έχετε και σημαντική κατανάλωση νερού. Για να μην ταλαιπωρήστε άλλο, καλέστε μας για να απαλλαχτείτε από αυτή την κατάσταση.

Ποιος είναι ο κατάλληλος για την επίλυση μιας υδραυλικής βλάβης

Όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι μια βλάβη, μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται πάντα ένας ειδικός υδραυλικός για να σας δώσει αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας. Εμείς στην 24wresydraulikos.gr είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται σε κάθε περίπτωση αλλά και να δίνουμε τις σωστές λύσεις.

Υπάρχουν περιπτώσεις, όπως η αντικατάσταση μια βρύσης που στάζει, που η λύση στο πρόβλημα μπορεί να είναι πιο απλή περίπτωση. Αλλά σε μια διαρροή νερού, που γίνεται αντιληπτή από ένα φουσκωμένο τοίχο ή ένα φουσκωμένο δάπεδο, τότε σε αυτή την περίπτωση πρέπει ο υδραυλικός να είναι έμπειρος και να διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα ώστε να αντιμετωπίσει τη ζημιά χωρίς να χρειαστεί να γκρεμίσει όλο το σπίτι.

Οι υδραυλικοί μας είναι έμπειροι με την κατάλληλη τεχνογνωσία για να μπορούν να δίνουν τις απαραίτητες λύσεις όταν χρειάζεται. Αυτό άλλωστε μπορούν και να σας το επιβεβαιώσουν και οι πελάτες μας, που έχουν αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις.

Επιπλέον, εκτός από ενδεχόμενες υδραυλικές βλάβες, υπάρχουν και περιπτώσεις όπως για παράδειγμα η εγκατάσταση μιας  ενδοδαπέδιας θέρμανσης, που σε αυτή την περίπτωση ο υδραυλικός που θα καλέσετε, θα πρέπει εκτός από την εμπειρία να διαθέτει και την γνώση για να κάνει κάτι τέτοιο. Η τοποθέτηση μιας ενδοδαπέδιας θέρμανσης χρειάζεται μελέτη και υπολογισμό κάθε λεπτομέρειας. Επιπλέον, χρειάζεται ακρίβεια ώστε να μην σκάσει σε άλλο σημείο αργότερα καθώς θα παρατηρήσετε διαρροές στα πλακάκια.

Οι τεχνικοί μας έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια ώστε καταρχήν να είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίε εξελίξεις στο χώρο της θέρμανσης αλλά και έχουν πολλά χρόνια εμπειρία στην τοποθέτηση των σωλήνων για ενδοδαπέδια θέρμανση.

Ένα τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε στην επιλογή του κατάλληλου υδραυλικού, είναι η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσει. Όπως γνωρίζεται, στο υδραυλικό δίκτυο δεν γίνονται επιδιορθώσεις κάθε μέρα και πρέπει να εξασφαλίσετε την μακροπρόθεσμη διάρκεια του. Η ποιότητα των σωστών υλικών είναι μια σημαντική επιλογή, καθώς επηρεάζει την διάρκεια ζωής των υδραυλικών συστημάτων αλλά επίσης διαμορφώνει και το τελικό κόστος.

Άρα λοιπόν πριν βιαστείτε να επιλέξετε έναν υδραυλικό, ζητήστε του μια γραπτή προσφορά για την δουλειά που θα σας παρέχει. Ελέγξτε τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει και πάντα μπορείτε να κάνετε και εσείς μια έρευνα αγοράς ώστε να διαπιστώσετε και μόνοι σας την ποιότητα των υλικών.

Εσείς για κάθε βλάβη που μπορεί να σας παρουσιαστεί, ή για κάθε υδραυλική εργασία που θα χρειαστεί να κάνετε στο σπίτι σας μην διστάζετε να μας καλέσετε στο 21 3090 5861 για να εξυπηρετηθείτε άμεσα και αποτελεσματικά!

Στην διάθεση σας να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό!

 

CONTACT